T Nordström Arkitekter AB

T Nordström Arkitekter AB


Repslagaregatan 11
272 31 SIMRISHAMN
0414-16284

Företagspresentation

vilka är vi?

Företaget startades av Tommy Nordström, (landskapsarkitekt/LAR och golfbanearkitekt (FSGA) i Malmö för 30 år sedan. Idag har vi vår kontorsadress mitt i Simrishamn och företaget består förut Tommy Nordström också av Anna Bartels, landskapsarkitekt LAR.

vad gör vi?

Vi arbetar med landskapsarkitektur från den lilla skalan i trädgården till den stora skalan i golfprojekt. Utifrån beställarens önskemål och den aktuella platsens förutsättningar utarbetar vi arkitektoniskt funktionella och estetiskt tilltalande lösningar. Vi arbetar med hela eller delar av processen från idé till anläggning.

hur gör vi?

Efter ett möte med beställaren där vi går igenom önskemål inför projektet gör vi en inventering av platsens förutsättningar och samlar in nödvändig information. Med hjälp av modeller och skisser gör vi ett första förslag som diskuteras med beställaren för att stämma av att vi uttolkat beställarens önskemål korrekt. Utifrån vad som framkommer vid detta möte gör vi eventuella ändringar och utarbetar ett färdigt förslag som ligger till grund för till exempel bygglovsritningar, planteringsplaner och arbetshandlingar.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: T Nordström Arkitekt AB
Organisationsnummer: 556554-2239
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 1998

Arbetsställe nr(cfar): 36121333

Utdelningsadress:
Repslagaregatan 11
272 31 SIMRISHAMN

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 1998-04-06
Juridiskt namn: T Nordström Arkitekt AB
Verksamhet: SN71110 – Arkitektkontor
Länsäte: Skåne
Kommunsäte: Simrishamn
Moderbolag: T Nordström Arkitekt AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN71110 – Arkitektkontor
SN7111010 – Landskapsarkitektkontor