Rimab Facility Service AB

Rimab Facility Service AB


Bäckstensgatan 9
431 49 MÖLNDAL
031-495350

Företagspresentation

Välkomen till RIMAB, Ren Industrimiljö AB

Verksamhet:

RIMAB - Ren Industrimiljö AB erbjuder allt inom Industri- och processrengörning, verkstadsrengörning, lokalvård, golvrecond, klottersanering, kontorsservice. Rimab har c:a 175 fast anställda medarbetare och omsätter omkring 60 miljoner kronor.

Specialitet:

Industri- och processrengörning är vaggan i vår verksamhet och en av våra specialiteter. Lång erfarenhet och tillgång till den senaste tekniken gör att vi kan erbjuda mycket hög kvalitet.

Med våra nya maskiner kommer vi ut till Er verkstad och gör den glänsande ren. Ju smutsigare desto synligare resultat direkt! Ni väljer tidpunkt; vardag, kväll/natt eller helg.

Maskinskurning:

Hundratusen kvadratmeter sopning eller skurnig - inga problem; våra stora sop- eller skurmaskiner tröttas inte ut i första taget!

Lokalvård:

Hos oss har lokalvård med helhetssyn att göra. Vi rengör och vårdar lokaler. Vi vårdar relationen till er med hjälp av fackkunskap , punktlighet och kontinuitet.

Butiksstädning, varuhusstädning eller städning av köpcentrum?

Hur påverkas trivsel och köplust av en dammfri väldoftande butiksmiljö med glänsande speglar, fönster och golv? Antalet nöjda butiksägare som kvällar eller tidiga morgnar får besök av våra butiskpatruller ökar för varja år.

Asbestsanering:

Vi har under åren fått många kunders förtroende att sanera asbest. Stora eller små byggnader, svåra eller enkla jobb; vi har mångårig erfarenhet!

Klottersanering:

Med effektiva metoder och goda fackkunskaper kan de flesta objekt vi arbetar med återigen bli "som förr" Varför inte låta det som är ett problem för er bli en positiv utmaning för oss?

Storstäd, golvvård och fönsterputs

Ingen stor- eller toppstäd är för stor eller för liten för RIMABS stab av storstädspatruller. Rena och fräscha golv är grunden till en bra innemiljö. Våra experter lägger varje år golvpolish och vax på hundratusentals kvadratmeter golv. Vi utför proffesionell fönsterputsning i alla former med bästa resultat.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Rimab Facility Service AB
Organisationsnummer: 556345-6226
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 1989

Arbetsställe nr(cfar): 28099661

Kontaktpersoner:
VD: Lennart Bäckman
Kontaktperson: Kjell Hovde
Vice VD: Hans Bäckman
Försäljningschef: Mats Josefson
Personalchef: Cecilia Lundqvist
E-postadress: cecilia@rimab.com
Filialchef: Bjarne Larsson
Utdelningsadress:
Bäckstensgatan 9
431 49 MÖLNDAL
Hemsidor:

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 1989-01-05
Juridiskt namn: Rimab Facility Service AB
Verksamhet: SN81210 – Städbolag, lokaler, kontor
Länsäte: Västra Götaland
Kommunsäte: Mölndal
Moderbolag: Rimab Facility Service AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN81210 – Städbolag, lokaler, kontor
SN81290 – Städbolag, övrig