Trailerimport i Norden AB

Trailerimport i Norden AB


Sissikevägen 13
305 64 GULLBRANDSTORP
035-51220

Företagspresentation

Vi är Sveriges ledande importör av hästlastbilar för B-körkort och personbilssläp upp till 3500 kg totalvikt. Vi har marknadens bredaste sortiment av släp för yrkesmässigt bruk, allt från hästtrailers och boskapssläp, grävarsläp, tippsläp, skåpsläp, hästsläp till det minsta obromsade släpet. Vi på Trailerimport har erfarenhet av branschen sedan 2003, men vårt intresse för trailers och transporter sträcker sig längre bak i tiden.

Vi är generalagent i Sverige för Ifor Williams Trailers Ltd. Ifor Williams är Europas största tillverkare av trailers med en totalvikt upp till 3500 kg.

Som generalagent i Sverige för Paragan S.R.O, Europas ledande tillverkare,kan vi stolt presentera ett brett utbud av hästlastbilar för B-körkort.

Läs mer om Paragan här

Det är viktigt att våra släp och transporter passar dig. Vårt sortiment är därför anpassat efter flera olika behov och krav. Det finns släp och släpvagnar i flertalet olika storlekar och utföranden. Våra hästtransporter rymmer allt från en häst till flera och har stor variation på utrustning, men alla transporter har hög säkerhet för hästen.

Trailerimport erbjuder förutom försäljning av nya och begagnade fordon, service och reservdelar till alla våra fabrikat samt till alla på marknaden förekommande personbilsläp.

Besök gärna våra försäljningsställen i Steninge eller Eskilstuna eller någon av våra duktiga återförsäljare runt om i Sverige.

Alla vi som arbetar i vår organisation har som mål att ge dig bästa möjliga service. Tveka därför aldrig på att kontakta oss.

Varmt Välkomna!

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Trailerimport i Norden AB
Organisationsnummer: 556695-1280
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 2005

Arbetsställe nr(cfar): 44424455

Utdelningsadress:
Sissikevägen 13
305 64 GULLBRANDSTORP

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 2005-12-23
Juridiskt namn: Trailerimport i Norden AB
Verksamhet: SN45192 – Husvagns- & husbilshandel
Länsäte: Halland
Kommunsäte: Halmstad
Moderbolag: Trailerimport i Norden AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN45192 – Husvagns- & husbilshandel
SN47911 – Post- & interneth, brett sortiment