Elajo El & Energiteknik AB


Västeråsgatan 3
593 61 VÄSTERVIK
0490-30190

Företagspresentation

Division Elteknik är idag ett av Sveriges största elföretag med verksamhet på 40-talet orter, 700 medarbetare och en omsättning på cirka 565 miljoner kronor.

Att växa genom uppköp och samordning av elföretag inom en begränsad region, och samtidigt ge tidigare ägare ansvar för den operativa driften, har hela tiden varit vår strategi. Och expansionen fortsätter - i lugn takt vad gäller den konventionella elinstallationssidan, mer offensivt inom IKT–sektorn (information, kommunikation och teleteknik).

Tack vare uppdelningen på lokala enheter, men med sammanlagda stora resurser, kan vi erbjuda tjänster till stora och mindre projekt – alltid med samma höga kvalitetstänkande. Något som är en trygghet både för stora och små kunder.

Integreringen av IKT på elsidan innebär att Elajo i ordets rätta mening går i täten för morgondagens utveckling, men också det faktum att vi kan prestera helhetslösningar både snabbare och billigare än konkurrenterna.

Den totala verksamheten omfattar installationer, reparationer, konstruktioner och service inom kraft, belysning, svagström, styr- och reglerteknik, kyla, värme, automation, information, data, kommunikation och teleteknik.

Division Elteknik är marknadsledande. Oavsett om det handlar om konventionella elinstallationer eller sofistikerade system inom IKT.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Elajo El & Energiteknik AB
Organisationsnummer: 556139-3884
Bolagsform: Ekonomisk förening
Bolaget registrerat: 1970

Arbetsställe nr(cfar): 31977812

Utdelningsadress:
Västeråsgatan 3
593 61 VÄSTERVIK

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 1970-09-24
Juridiskt namn: Elajo El & Energiteknik AB
Verksamhet: SN43210 – Elinstallationsfirma
Länsäte: Kalmar
Kommunsäte: Västervik

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN43210 – Elinstallationsfirma