Rickardsviksparken ek för

Rickardsviksparken ek för


c/o c/o Sara Karlberg,
Norra Åvägen 13
734 50 KOLBÄCK
08-12297252

Företagspresentation

Vi är fyra företagare som driver parken med olika typer av verksamheter. Det finns ett café som är öppet för alla, gammal som ung, med eller utan hund.Det finns en fin barnhörna i caféet där det är hundfritt som är mycket populär. Det finns en hundbutik där man kan köpa diverse godsaker och tillbehör till hunden.

Vi håller även med hundägarkurser med en stor variation på utbudet. Terapihundsverksamhet är också en del i konceptet där vi arbetar med barn och deras empatiutveckling samt utbildning av terapihundsekipage.

Våra medlemmar har tillgång till våra två fräscha hundrastgårdar. Vi har även en grusplan som man får nyttja för hundträning om det inte är kurs där. Detta är alltså inget hunddagis.

Rickardsviksparken är så mycket mer än bara ett hundcenter, vi håller med allt ifrån klädbytardagar, till spakvällar samt julmarknad och mycket mer. Ni är varmt välkomna att besöka oss och njuta av den fantastiska atmosfär som parken och dess medlemmar sprider.

Känner ni att er hund inte skulle klara av att komma in i caféet där andra hundar vistas så hjälper vi gärna till. Många hundar kan vara lite blyga eller bli lite 'upprörda' när de kommer till en ny miljö, men det löser sig alltid på plats. Vi ger gärna råd och tips och hjälper till att få hunden trygg.

Observera att hundarna ska vara kopplade inomhus så allt är under kontroll.

Vi hjälper även till med introducering i rastgården om er hund inte är van att umgås med andra på det sättet. Så räds inte att komma om du tror att din hund inte ska 'uppföra' sig. Just Ni är speciellt välkomna!

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Rickardsviksparken ek för
Organisationsnummer: 769620-3376
Bolagsform: Ekonomisk förening
Bolaget registrerat: 2009

Arbetsställe nr(cfar): 47872973

Utdelningsadress:
c/o Sara Karlberg,
Norra Åvägen 13
734 50 KOLBÄCK

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 2009-07-21
Juridiskt namn: Rickardsviksparken ek för
Verksamhet: SN68203 – Fastighetsbolag, andra lokaler
Länsäte: Västmanland
Kommunsäte: Hallstahammar
Moderbolag: Rickardsviksparken ek för

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN68203 – Fastighetsbolag, andra lokaler
www.scanwaste.se www.stb.se adimo.nu www.elgus.nu www.advokatardhe.se