Restaurang Solvändan

Restaurang Solvändan


Blå vägen 19
923 97 SLUSSFORS
0951-50140

Företagspresentation

I dagsläget finns produktutvecklingen i Slussfors, Västerbotten, medan tillverkningen sker hos underleveratörer. Säljare finns bl.a. i Skåne. Vi söker ytterligare partners för kommersialisering av produkten.

Det finns flera referensanläggningar idag inom olika industrier, offentliga lokaler och privata bostäder. Huvudprodukten AirCleaning Box är en internationellt patenterad produkt (PCT).

Historik

Bakgrunden till AirCleaning är innovatörens egna erfarenheter redan under 70-talet från lackeringsindustrins svårigheter att skapa ett lämpligt luftklimat. Det innebar en önskan om en dammfri luft där lösningsmedel och andra flyktiga kemiska substanser också avlägsnas effektivt. Inom lackringsindustrin har det varit extra tydligt att luftmiljön är viktig. I många lackeringsverkstäder var och är luften dålig ur arbetsmiljösynpunkt och därtill kan en dammig luft inverka negativt på lackeringsresultatet.

En lösning på detta problem togs fram och grundtanken är densamma som i dagens AirCleaning Box, men systemet har utvecklats mycket sedan dess. Behovet av god luftmiljö finns naturligtvis på långt mycket fler områden är lackering och därför kom systemet att vidareutvecklas till många andra användningsområden.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Klas Jakobsson
Organisationsnummer: 290221-XXXX
Bolagsform: Fysisk person
Bolaget registrerat: 1991

Arbetsställe nr(cfar): 30090229

Utdelningsadress:
Blå vägen 19
923 97 SLUSSFORS
Hemsidor:

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 1991-10-15
Juridiskt namn: Klas Jakobsson
Verksamhet: SN56100 – Restaurang
Länsäte: Västerbotten
Kommunsäte: Storuman
Moderbolag: Klas Jakobsson

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN56100 – Restaurang