Coffee Please Home AB

Coffee Please Home AB


Drottningholmsvägen 42
112 19 STOCKHOLM
08-55633200

Företagspresentation

Coffeeplease är en totalleverantör inom kaffelösningar vars målsättning är att ge dig en paus i vardagen. Vi vet att det egentligen inte är kaffemaskinen eller bönan som är det viktiga för dig, utan det är smaken på det färdigbryggda kaffet. Vi garanterar dig en smakupplevelse utöver det vanliga när du dricker vårt kaffe. En kaffeböna är anspråklös - men ett perfekt bryggt kaffe gjort utav de bästa bönorna är ljuvligt. Vi ger dig den ultimata njutningen och en paus i vardagen.

Vårt kaffe

Du kan köpa vårt kaffe, Molinari, direkt från oss eller i välsorterade dagligvarubutiker. Molinari är ett norditalienskt kvalitétskaffe med anor från 1804. Nytt för i år är deras Bio-kaffe, ett av väldigt få kaffe som är både Rättvisemärkt och ekologiskt odlat, och fantastiskt gott!

Våra maskiner

Till kontor och restauranger säljer vi de bästa espressomaskinerna såsom Egro, Franke, Jura och Bianchi för kontor och Rancilio för restauranger. Hos oss kan du köpa direkt, leasa eller hyra. Ni avgör vad som passar bäst för er. Vi hjälper er med rekommendationer av kaffemaskin utifrån ert behov och era förutsättningar.Vi hyr även ut kaffemaskiner av alla typer för kortare tidsperioder, såsom till mässor. Kontakta oss för offert.

Kort om oss

Coffeeplease är ett snabbt växande kaffeföretag, och vi leder utvecklingen för högkvalitativ kaffehantering i Sverige. Coffeeplease finns för dig som vill ha det godaste kaffet i koppen - för dig som verkligen vill ha en njutningsfull paus i vardagen såväl hemma som på arbetet.

Kaffeautomater - Egro, Caffe Molinari och Rancilio

Prova oss du också!

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Coffee Please Home AB
Organisationsnummer: 556592-8867
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 2000

Arbetsställe nr(cfar): 39537360

Kontaktpersoner:
VD: Joakim Eggenberger
Telefonnummer: 0733-11 35 50
Utdelningsadress:
Hantverkarvägen 9 A
145 63 NORSBORG

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 2000-06-20
Juridiskt namn: Coffee Please Home AB
Verksamhet: SN46699 – Maskinhandel, övrigt partihandel
Länsäte: Stockholm
Kommunsäte: Botkyrka
Moderbolag: Coffee Please Home AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN46699 – Maskinhandel, övrigt partihandel
SN47911 – Post- & interneth, brett sortiment