Sweden Midi Music AB


Missionsvägen 75 1tr
167 33 BROMMA
08-806888

Företagspresentation

Sweden MIDI Music AB tillhandahåller allt du behöver för att skapa musik på dator, spela in musik på dator, hårdvara och programvara.

Vi har programvara och hårdvara för den lärande och skapande musikern. Idag kan du med hjälp av dator och programvara, skapa musik på din dator, spela in musik, öva gehör, utföra notskrivning. För att nämna några alternativ av allt du enkelt och effektivt kan göra för att producera, skapa och hantera musik. Det finns program för notskrivning, gehörsträning, musikteori, ljudalstring, ljud och videoredigering, mastering, synkronisering av olika enheter som synthesizers, projektorer, videos, axon-gitarr till MIDI, med mera. Det går att koppla upp olika typer av midi-instrument som synthesizer, klaviatur, digitalpiano, gitarr-till-midi, för att enkelt spela in musiken till datorn för redigering i notskrift. Med skanner kan tryckta noter läsas in till datorn för transponering, uppspelning, redigering etc. Sweden Midi Music AB har även musikprogram för barn.

Vi representerar kända tillverkare som MakeMusic!, Axon, MOTU (Mark of the Unicorn), Earmaster, Fruity Loops, Rising Software, IPE, Terractec, ESI, eMedia, Musitek, Bias, Garritan, Image Line, Gvox, Virsyn, Superscope, Midimaster, Digital Redux, med flera!

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Sweden Midi Music AB
Organisationsnummer: 556292-8209
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 1987

Arbetsställe nr(cfar): 26187914

Kontaktpersoner:
VD: Carl-Johan Melin
Utdelningsadress:
Missionsvägen 75
167 33 BROMMA

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 1987-06-12
Juridiskt namn: Sweden Midi Music AB
Verksamhet: SN46432 – Radio- & TV-apparater, partihandel
Länsäte: Stockholm
Kommunsäte: Stockholm
Moderbolag: Sweden Midi Music AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN46432 – Radio- & TV-apparater, partihandel
SN47911 – Post- & interneth, brett sortiment