Incondia AB


Österbrogatan 1
231 44 TRELLEBORG
0410-59850

Företagspresentation

Välkommen till Incondia AB

Incondia AB är ett företag som sedan 1997 aktivt arbetat med ledarskap både ur ett forsknings- och ur ett utvecklingsperspektiv. Ägarna och grundarna har mer än 20 års erfarenhet av ledar- och organisationsutveckling.

Även våra anställda konsulter/underleverantörer har mångårig erfarenhet av ledar- och organisationsutveckling och naturligtvis av Incondia AB:s personlighetstest och metoder. Vår organisation består av fem anställda konsulter, tre personer som är knutna till vår forskningsavdelning samt mer än 10 underleverantörer, dvs konsulter som är knutna till Incondia AB.

Vår affärside är att både som konsulter genomföra olika typer av uppdrag som har med ledarskap och affärsmässighet att göra och/eller att fungera som samarbetspartner och professionellt stöd till organisationers internkonsulter.

Incondia AB är kanske inte ett företag som den breda massan känner till utan har färre men mångåriga och djupa kundrelationer till stora organisationer. Detta ser vi själva som det bästa beviset på hög upplevd kvalitet. Detta gör också att våra test är "nya" för såväl våra kunder som för dem som genomgår dem. Övriga tester som finns på marknaden är använda av många företag under många år, vilket innebär att ledare kan ha genomgått dem flera gånger, vilket naturligtvis minskar reliabiliteten av resultatet!

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Incondia AB
Organisationsnummer: 556538-2677
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 1997

Arbetsställe nr(cfar): 36136208

Kontaktpersoner:
VD: Jorma Tuominen
E-postadress: jorma@incondia.se
Utdelningsadress:
Box 62
231 21 TRELLEBORG
Hemsidor:

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 1997-01-31
Juridiskt namn: Incondia AB
Verksamhet: SN85594 – Personalutbildningsföretag
Länsäte: Skåne
Kommunsäte: Trelleborg
Moderbolag: Jormas AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN70220 – Organisations- & informationskonsult
SN85594 – Personalutbildningsföretag