Ouman AB

Ouman AB


Björklundabacken 10
436 57 HOVÅS
031-939170

Företagspresentation

Ouman Finland Oy är ett företag startat 1988 för att tillverka intelligenta och användarvänliga produkter för fastighetsautomation. Ouman Finland Oy har uppnått en ledande position i Finland. Bakom framgångarna ligger produkternas anpassning till kundernas behov, enkla användarvänliga och säkra produkter.

Heltäckande produktsortiment för fastighetsautomation

Från produktsortimentet hittar man lösningar för alla värme- och ventilationsbehov, samt övriga automationsbehov för fastigheter. I den egna utvecklingen ingår produkter för värme, ventilation och programutveckling för system inom fastighetsautomation, samt mätningar.

Företag

Utöver produkter har vi en stark kundservice, snabba och säkra leveranser till mycket förmånligt pris. Vi arbetar nära alla ledande tillverkare och leverantörer inom värme, ventilation och värmepumpar. Försäljning går via återförsäljare, agenter och grossister inom hela norden. Tillverkning, utveckling och huvudkontor ligger i norra Finland, Kempele. Södra Finlands, Baltikums och Rysslands försäljning går via kontoret i Helsinki. Försäljning i Sverige sköts via kontoret i Stockholm, Tyresö.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Ouman AB
Organisationsnummer: 556633-3026
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 2002

Arbetsställe nr(cfar): 41479536

Kontaktpersoner:
Kontaktperson: Jarmo Ahola
Utdelningsadress:
Björklundabacken 10
436 57 HOVÅS
Hemsidor:

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 2002-10-25
Juridiskt namn: Ouman AB
Verksamhet: SN46522 – Teleprodukter, partihandel
Länsäte: Västra Götaland
Kommunsäte: Göteborg
Moderbolag: Ouman AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN46522 – Teleprodukter, partihandel