Haga Reklam AB

Haga Reklam AB


Björnavägen 27
891 41 ÖRNSKÖLDSVIK
0660-17100

Företagspresentation

Haga Reklam AB är ett tryckeri med stor erfarenhet av allt inom reklam. Vi arbetar med branschens högsta kvalitet och effektivaste produktionsutrustningar. Detta i kombination med mer än 40 års erfarenhet av grafisk formgivning, ideér och företagsrepresentationer gör vårt koncept mycket attraktivt. Detta gäller både pris, utförande och funktion.

Vi arbetar med grafisk profilering inom flera områden. Det kan gälla företagsprofilering, företagspresentationer och utställningar. Dessutom hjälper vi dig med profilering i form av logotyper, skyltar av alla de slag samt fordonsreklam, bilreklam och bildekorer. Från vårt screentryckeri kan du beställa dekaler, klistermärken och etiketter. Dessutom även affischer. Vi producerar eloxerade skyltar, plastskyltar och plåtskyltar. Vi har ett stort utbud av alla typer av skoterledsskyltar. Söker du presentreklam så har vi även det. Kort sagt - allt inom screentryck!

Vi har ett textiltryckeri där vi arbetar med textiltryck och brodyr, dvs maskinbrodyr. Vi trycker och broderar på kläder, arbetskläder och profilkläder. Dessutom kan du få tryck eller brodyr på reklamkepsar och reklammössor. Vi erbjuder även tryck eller brodyr på t ex väskor och handdukar. Söker du flaggor med valfritt utseende hjälper vi dig även med det. Inom området skyltar och dekor producerar vi alla typer av stora och små skyltar, t ex plastskyltar, plåtskyltar och metallskyltar.Vi erbjuder även ljusskyltar, neonskyltar,ledskyltar, diodskyltar och vepor. Dessutom också alla typer av folietexter, foliesiffror och stripe. Vi hjälper vi dig också med fönsterdekor, gatupratare och rollups.

Inom alla områden utför vi självklart även montering och service. Vi arbetar också med digitalt tryck t ex på dekaler, banderoller och utställningsbilder.Vi producerar visitkort och korrespondenskort. Vi tar fram alla typer av foldrar och trycksaker. Dessutom också kuvert med logotype. Vill du beställa en personlig fototapet så hjälper vi dig även med det!

Haga Reklam AB ligger i Örnsköldsvik och arbetar över hela Sverige. Vi satsar på hög kvalitet,

utfört arbete och nöjda kunder. Välkommen till ett helt hus med reklam, dekor och tryck. Vi skall se till att du syns i mängden!

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Haga Reklam AB
Organisationsnummer: 556407-3129
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 1990

Arbetsställe nr(cfar): 20522710

Kontaktpersoner:
VD: Hardy Haga
E-postadress: hardy.haga@hagareklam.se
Försäljningschef: Per Haga
Ekonomichef: Barbro Haga
Web-master: Lars Dahlqvist
Utdelningsadress:
Björnavägen 27
891 41 ÖRNSKÖLDSVIK
Hemsidor: