LN Akustikmiljö AB

LN Akustikmiljö AB


0704-951414

Företagspresentation

Akustikmiljö startades 1973

Vår huvudsakliga verksamhet är inom akustikkonsultion. Vi håller också kurser om akustik. Akustikmiljö kan även utföra mätningar, skriva specifikationer samt fungera som allmän byggrådgivare för akustisk anpassning.

Akustikmiljös kunder finns både bland personer som önskar enkla billiga lösningar och direkta råd såväl som krävande kunder med önskemål om exklusiva lösningar som t ex. Sveriges Radio, Sveriges Telivision, Danmarks Radio, Volvo, Astra Zeneca, Grand Hotel, Operahögskolan och Dramatiska Institutet i Stockholm.

Akustikmiljö samarbetar med företaget AudioDataLab för att bredda kunskapsbasen och få bättre resursteckning. Akustikmiljö håller också på att bredda sin verksamhet genom ett nystartat samarbete med företaget Atika i Miami.

Om oss:

Lennart Nilsson är i grunden teleingenjör vilket har visat sig stämma med alla akustiska analogier. Han har sedan kompletterat med alla möjliga akustiska kurser på KTH samt vissa akustiska kurser i USA och en lång rad kurser på Brüel & Kjaer. Lennart Nilsson som startade företaget 1973 har arbetat på dåvarande Televerkets akustiska laboratorium med akustiska mätningar och subjektiva utvärderingsmetoder. Därefter på Sveriges Radio och Sveriges Television med akustisk projektering och projektering av akustik och ljudinstallationer. Och efter det på Brüel & Kjaer som försäljningsingenjör med ansvar för akustiska industriella applikationer samt ansvar för utbildning inom området akustiska mätningar.

Yvet Martin är utbildad tre år på universitetet i Bratislava, f.d. Tjeckoslovakien i miljökunskap och har sedan fortsatt sina studier två år på universitetet i Havana, Kuba och därefter två år miljöteknik på Stockholms Miljöcenter där hon gjorde sitt examensarbete inom akustik och bullerproblem i skolor. Yvet har under två års tid arbetat med teknisk support på Brüel & Kjaer och med mätuppdrag åt Akustikmiljö.

Marcus Nilsson är utbildad dataingenjör och hjälper till när avancerade datorkunskaper behövs.

Brüel & Kjaer är världens största företag inom området akustiska mätningar och har global täckning.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: LN Akustikmiljö AB
Organisationsnummer: 556621-4622
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 2002

Arbetsställe nr(cfar): 41569047

Utdelningsadress:
Box 47146
100 74 STOCKHOLM
Hemsidor:

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 2002-01-15
Juridiskt namn: LN Akustikmiljö AB
Verksamhet: SN71124 – Energi-, miljö- & VVS-tekn konsult
Länsäte: Stockholm
Kommunsäte: Stockholm

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN71124 – Energi-, miljö- & VVS-tekn konsult
SN7112420 – Akustik
www.elgus.nu