Svensk Hemslöjd AB


Norrlandsgatan 20
111 43 STOCKHOLM
08-232115

Företagspresentation

När du besöker Svensk Hemslöjd i Stockholm möter du nyskapande slöjd jämsides med föremål med djupa rötter i svensk tradition. Slöjd, hantverk och konsthantverk av våra skickligaste utövare finns på Svensk Hemslöjd. Du finner också material och redskap för eget skapande. Där finns ting som förhöjer vardag såväl som fest.

Föreningen för Svensk Hemslöjd bedriver denna hemslöjdsbutik sedan 1899. 1942 blev adressen Sveavägen 44. Från begynnelsen har föreningen arbetat för att sprida kunskap om hemslöjd och för att göra den synlig för en större publik. I hemslöjden finns ett viktigt kulturarv, värt att bevara. Det utgör också en oersättlig grund för nyskapande. Alltså ger sig samtiden också till känna i Svensk Hemslöjd.

Hållbarhet och långsiktighet är viktiga begrepp i Svensk Hemslöjd. Butiken värnar därför hög kvalitet, fint hantverk och naturnära material. Stora delar av sortimentet är alltid nytt eftersom många produkter är unika. Men du kan också återfinna det som ständigt varit en stomme i Svensk Hemslöjd - redskap och material som gör det möjligt att hålla hemslöjden levande.

Butikens mycket kunniga personal förmedlar gärna sin kunskap. Har du tur sitter också en slöjdare i butiken som berättar om sitt hantverk.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Svensk Hemslöjd AB
Organisationsnummer: 556831-7050
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 2010

Arbetsställe nr(cfar): 50528249

Utdelningsadress:
Norrlandsgatan 20
111 43 STOCKHOLM

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 2010-12-10
Juridiskt namn: Svensk Hemslöjd AB
Verksamhet: SN46499 – Övriga hushållsvaror, partih
Länsäte: Stockholm
Kommunsäte: Stockholm
Moderbolag: Svensk Hemslöjd AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN46499 – Övriga hushållsvaror, partih

Nyckelord