AF-Borgen AB

AF-Borgen AB


Sandgatan 2
223 50 LUND
046-384905

Företagspresentation

Konferenser & möten

AF-borgen erbjuder konferensarrangören en uppsjö av möjligheter. Mångfalden av lokaler gör det möjligt för oss att möta vitt skilda behov och önskemål.

Kongresser

AF-borgen kan tack vare Stora salens rymd, och övriga lokalers flexibilitet, med fördel också stå som värd för kongresser. Vid kongresser med riktigt många deltagare samarbetar vi med Lunds universitet, men upp till 750 gäster hanterar vi på egen hand.

Fester & banketter

AF-borgens vackra salar och husets speciella atmosfär gör den till en idealisk plats för fest och flärd. 50-årskalas, disputationsmiddagar, jubiléer, firmafester eller bröllop.

Bröllop

AF-borgens lyckligaste gäster är alla bröllopspar. Lilla salen med dess vackra tak och väggar ger bröllopsfesten en romantisk inramning, och att inta fördrink på universitetsplatsen är ju inte helt fel.

Utställningar och mässor

Både på Borgens första och andra våning finns perfekta ytor för utställningar och montrar. AF Borgen är välkänd och lätt att hitta till, vilket borgar för ett välbesökt arrangemang.

Konserter

AF Borgens stora scen har gästats av stjärnor som Louis Armstrong och Jimi Hendrix. Scenen är lämpad för spelningar med upp tusenhövdad publik medan Athens scen på bottenplanet är perfekt för mer intima konserter.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: AF-Borgen AB
Organisationsnummer: 556210-8877
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 1981

Arbetsställe nr(cfar): 31729940

Utdelningsadress:
Sandgatan 2
223 50 LUND
Hemsidor:

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 1981-07-02
Juridiskt namn: AF-Borgen AB
Verksamhet: SN68203 – Fastighetsbolag, andra lokaler
Länsäte: Skåne
Kommunsäte: Lund

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN5510210 – Konferenshotell
SN68203 – Fastighetsbolag, andra lokaler
SN5510120 – Konferensarrangör
www.advokatardhe.se www.ramsbergsmaskiner.se www.elgus.nu www.scanwaste.se www.rotationsplast.se adimo.nu www.stb.se www.clabris.se