Zimdals Arkitektkontor AB

Zimdals Arkitektkontor AB


Kastellgatan 12 A
411 22 GÖTEBORG
0709-622933

Företagspresentation

Mål

Vårt mål är att samverka till byggnader med hög funktionalitet, i design och utformning. Vi vill skapa rum och miljöer för människor att trivas och utvecklas i. Vårt fokus är moderna och miljövänliga byggnader med omsorg i materialval och detaljer.

Vårt arbetssätt

Vi levererar lösningar från kundens egna önskemål. Allt från skissförslag till helhetslösningar. Vi har ett stort och kompetent nätverk som vi använder oss av i projekten vid behov. Vår färdiga produkt ska överträffa kundens förväntningar så att han återkommer till oss om han behöver i framtida projekt.

Kontoret

Zimdals Arkitektkontor startades 1998 av Akke Zimdal. Kontoret är litet och beläget ute vid Nya Varvet i Göteborg med underbar utsikt från Vinga fyr i väster till Eriksbergs bockkran innanför Älvsborgsbron.

BoSkaparna

Förutom att rita privatbostäder och om- och tillbyggnader så är Zimdals Arkitektkontor AB verksamt i konsortiet BoSkaparna där vi kan ta ansvar för projektering, markförvärv, myndighetskontakt och uppförande av byggnader.

Två projekt är just nu under uppförande. Ett i Hallerna, Stenungsund, med 26 bostadsrätter och ett i Kungsladugård, Göteborg, med 36 hyresrätter.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Zimdals Arkitektkontor AB
Organisationsnummer: 556523-8077
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 1995

Arbetsställe nr(cfar): 38896825

Kontaktpersoner:
Arkitekt: Akke Zimdal
E-postadress: akke@zimdals.se
Utdelningsadress:
Kastellgatan 12 A
411 22 GÖTEBORG
Hemsidor:

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 1995-07-26
Juridiskt namn: Zimdals Arkitektkontor AB
Verksamhet: SN71110 – Arkitektkontor
Länsäte: Skåne
Kommunsäte: Ängelholm
Moderbolag: Zimdals Arkitektkontor AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN71110 – Arkitektkontor
SN7111090 – Sveriges Arkitekter
www.scanwaste.se www.advokatardhe.se www.stb.se www.clabris.se adimo.nu www.rotationsplast.se www.elgus.nu www.ramsbergsmaskiner.se