TUVAB Industriutbildningar AB

TUVAB Industriutbildningar AB


Instrumentvägen 9
553 02 JÖNKÖPING
0370-70603

Företagspresentation

Tuvab har sedan 1999 bedrivit industriteknisk utbildning på många orter i Sverige, dels på uppdrag av olika länsarbetsnämnder dels som utbildningar för den privata industrin. Tuvab är ett konsult- och utbildningsföretag som arbetar med konsultuppdrag och utbildningar gentemot verkstadsindustrin företrädesvis i södra Sverige. Till oss har vi knutit de bästa utbildarna som finns inom svetsteknik.Vi har med vår pedagogik, som bygger på ett aktivt samarbete med lokala företag och branscher, erhållit mycket hög placeringsgrad räknat på de kursdeltagare som avslutat våra utbildningar.

Sedan 1999 bedriver vi utbildning för Länsarbetsnämnden i Jönköpings län. Det har huvudsakligen varit svets- och verkstadsutbildningar men även utbildningar enligt Vaggerydsmodellen och Företagslärling. Under 2006 har vi bedrivit svetsutbildning i Gislaved, vidare bedriver Tuvab nära samarbete med Jönköpings praktiska gymnasium där vi ansvarar för de praktiska delarna av Industri- och fordonsprogrammet.

Under två år har Länsarbetsnämnden i Västra Götalands län givit oss förtroendet att driva deras Industritekniska utbildning i gamla Skaraborgs län. Vi utförde detta i samarbete med Volvo industriskola, Lichron utbildning samt Competens i Götaland AB. Tuvab ansvarade för den svetstekniska utbildningen. I mer än 5 år har vi haft förtroendet att utbilda intagna på anstalten i Tidaholm och sedan ett och ett halvt år tillbaka, de intagna på anstalten Rödjan i Mariestad. From våren 2007 är vi underleverantörer till Lernia utbildning AB gällande lärlingsavtalet inom GGVV-området, där vi ansvarar för svetsutbildning. Sedan hösten 2007 ansvarar Tuvab även för plåt- och svetsinriktningen på Industriprogrammet vid Gislaveds gymnasium.

Genom att Tuvab bedriver utbildning i olika miljöer och för deltagare med skiftande situationer och individuella behov har våra lärare förmågan att anpassa och förmedla rätt utbildning till den enskilde eleven.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: TUVAB Industriutbildningar AB
Organisationsnummer: 556622-2484
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 2002

Arbetsställe nr(cfar): 40931495

Kontaktpersoner:
VD: Andreas Mathias Tjärnén
Ekonomiskt arbete: Gunilla Krohn
E-postadress: gunilla@tuvab.se
Utdelningsadress:
Instrumentvägen 9
553 02 JÖNKÖPING
Hemsidor:

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 2002-01-30
Juridiskt namn: TUVAB Industriutbildningar AB
Verksamhet: SN71122 – Industritekniska konsulter
Länsäte: Jönköping
Kommunsäte: Jönköping
Moderbolag: HT Group AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN25620 – Metallegoverkstad
SN71122 – Industritekniska konsulter