Jator Fastigheter AB


Tändsticksvägen 8
593 38 VÄSTERVIK
0490-17700

Företagspresentation

Royal Marine tillverkar alla typer av segel små som stora. Vi har just fått igång vår nya skärmaskin som gör att vi håller hela tillvekningskedjan i egna händer. Vi kommer att kunna kundanpassa seglen bättre nu, när vi tar hand om hela kedjan från design tillskärning och tillverkning. Som tidigare är din seglingsupplevelse det viktigaste för oss, vare sig du seglar en tjärad allmogebåt med sprisegel eller en ny-konstruerad racingmaskin med kevlar segel.

Vår uppgift som segelmakare är att ta reda på dina behov och därefter se till att du får den typ av segel och utrustning som både passar din plånbok och ger dig en optimal seglings-upplevelse.

Vi på Royal Marine i Västervik kappseglar aktivt, men tillhör även den krympande skara segelmakare som fortfarande ägnar en stor del av fritiden åt familje- och långfärds-segling med egen båt och kan därför möta och förstå de flesta seglares krav, önskemål och behov.

Utöver segel tillverkar vi även alla typer av kapell och båtdynor. Vi har en komplett riggverkstad och är återförsäljare för Seldén Mast och kan därför hjälpa dig med alla typer av riggproblem.

Vi har en butik med segelbåtstillbehör, där du kan finna det mesta som behövs till segelbåten. Fråga oss gärna också till råds om hur du kan förbättra däckslayout och funktioner ombord på din båt.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Jator Fastigheter AB
Organisationsnummer: 556474-4471
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 1993

Arbetsställe nr(cfar): 31189152

Kontaktpersoner:
VD: Jan Källmark
Utdelningsadress:
Tändsticksvägen 8
593 38 VÄSTERVIK
Hemsidor:

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 1993-10-13
Juridiskt namn: Jator Fastigheter AB
Verksamhet: SN68202 – Fastighetsbolag, industrilokaler
Länsäte: Kalmar
Kommunsäte: Västervik
Moderbolag: Jator Fastigheter AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN46699 – Maskinhandel, övrigt partihandel
SN68202 – Fastighetsbolag, industrilokaler