Miltronic AB


Kungshagsvägen 7
611 35 NYKÖPING
0155-77700

Företagspresentation

Rådgiving

Börja med att fråga våra 7 produktspecialister, var och en expert på sitt område, om råd. Det kostar inget extra. Men mycket sannolikt spar du tid och pengar. Och du får den bästa lösningen. Oavsett om det är ett stort komplicerat automationsprojekt eller en enstaka kabel. Du blir nöjd. Och vi får en trogen kund. Detta har varit vår filosofi sedan starten 1965. Och det fungerar.

Konstruktörssupport

Vi gör förmodligen störst nytta så tidigt som möjligt i ditt projekt. Kontakta våra specialister när du ska ta fram en ny produkt eller bygga en ny maskin. Tillsammans hittar vi den bästa helhetslösningen och de rätta komponenterna. Du undviker misstag och onödig tidsspillan.

Kundanpassning

Alldeles intill vårt stora lager finns vår produktionshall för bearbetning eller bestyckning. Där har vi fyra CNC-maskiner för bearbetning av kapslingar och kanaler. När du vill ha en av våra produkter bearbetad tar vi den helt enkelt direkt från lagret till någon av våra arbetsstationer i huset intill. Vi utför också spiralisering av kabel enligt din specifikation.

Logistik

Till vårt stora lager i Sverige får vi två till fyra leveranser per vecka från våra viktigaste leverantörer. Ut från lagret blir det desto fler leveranser. Vi har många kunder och ett sortiment med 35.000 artiklar. Ändå hanterar vi varje kundorder som vår viktigaste. Inget får gå fel. Rätt artiklar packas och transporter samordnas. Du får din leverans i tid. Inte för tidigt, inte för sent.

Kvalitet

Du konkurrerar med kvalitet, vi också. Lapp Kabel, som är vår huvudleverantör, är marknadsledande och den kvalitetsmässiga ledaren. Som Lapp gör tar andra efter. Sådan överlägsen kvalitetsstatus har i stort sätt alla våra leverantörer. Men vi nöjer oss inte med det. Våra produktchefer deltar aktivt i många av våra leverantörers utvecklingsmöten.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: LAPP Miltronic AB
Organisationsnummer: 556092-5314
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 1964

Arbetsställe nr(cfar): 10660124

Kontaktpersoner:
VD: Johan Olofsson
E-postadress: johan.olofsson@miltronic.se
Utdelningsadress:
Box 1022
611 29 NYKÖPING
Hemsidor:

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 1964-05-05
Juridiskt namn: LAPP Miltronic AB
Verksamhet: SN46521 – Elektronikkomponenter, partih
Länsäte: Södermanland
Kommunsäte: Nyköping
Moderbolag: LAPP Miltronic AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN46521 – Elektronikkomponenter, partih
adimo.nu www.advokatardhe.se www.elgus.nu www.scanwaste.se www.stb.se