Konferens Vimpeln

Konferens Vimpeln


Skytteholmsvägen 2
171 44 SOLNA
010-6011600

Företagspresentation

För våra gäster är Nässlingen en perfekt plats för konferensen. På en egen ö i den vackra skärgårdsnaturen, långt från storstadens störande stress, är det lätt att vara fokuserad. Här är ni samlade och ostörda i en inspirerande miljö för effektiva konferensdagar. På Nässlingen får ni också professionell och familjär service, ett aktivt innehåll, bra konferenslokaler, hemtrevligt boende och god mat. Allt med sjöutsikt.

Här ute i skärgården har det alltid bott människor som har livnärt sig på vad naturen ger. Det var ofta ett hårt liv. Nu för tiden har ni och vi förmånen att njuta av naturen och låta oss inspireras av vyerna, dofterna, de sällsynta arterna i floran, det rika djurlivet och stillheten.

Välkommen till en ovanligt skön atmosfär året runt. Bara en timme från Stockholm men en helt annan värld. En alldeles egen ö.

Historien

Nässlingen var tidigare ett skärgårdshemman vars boningshus nu är vår huvudbyggnad med reception, restaurang och hotellrum. I den gamla ladan ligger idag vår största konferenslokal. Båthuset nere vid hamnen är en perfekt lokal för många olika typer av möten.

På södra sidan av hamnen ligger Kvarnholmen där rester av en väderkvarn finns kvar och på Nässlingens söderudde finns lämningar av tidig bebyggelse.

När hemmanet lades ned på 1940-talet blev Nässlingen en semesterby för byggnadsarbetare. 1977 började utvecklingen av Nässlingen till en högklassig och unik anläggning för livnärande möten nära naturen.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Fastighetsbolaget Vimpeln SV Byggnadsarb Förb
Organisationsnummer: 916403-9076
Bolagsform: Handelsbolag / kommanditbolag
Bolaget registrerat: 1977

Arbetsställe nr(cfar): 18055053

Kontaktpersoner:
Kontaktperson: Jeanette Sangfelt
Utdelningsadress:
Box 1288
171 25 SOLNA

Översikt

Status: Reklamspärrad enhet
Registreringsdatum: 1977-01-01
Juridiskt namn: Fastighetsbolaget Vimpeln SV Byggnadsarb Förb
Verksamhet: SN55101 – Hotell med restaurang
Länsäte: Stockholm
Kommunsäte: Solna
Moderbolag: Fastighetsbolaget Vimpeln SV Byggnadsarb Förb

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN55101 – Hotell med restaurang
SN47112 – Livsmedelsbutik