JELD-WEN Sverige AB

JELD-WEN Sverige AB


Förrådsgatan 1
265 38 ÅSTORP
042-66000

Företagspresentation

1960 blev JELD-WEN etablerat som ett litet familjeföretag i Oregon, USA, med endast 15 anställda. Genom åren växte företaget sig stadigt större och år 2006 köpte JELD-WEN danska Vest-Wood, som ägde bl.a varumärket Swedoor. I dag driver JELD-WEN produktion i över 150 fabriker och har totalt 20.000 anställda.

Visionen som JELD-WEN jobbar efter är "RELIABILITY for real life". Det vill säga att du som kund ska känna dig säker på att få en kvalitetsprodukt levererat precis som avtalat, i rätt tid, på rätt plats, till rätt pris, utan skador. Du ska kunna lita på att vi på JELD-WEN håller vad vi lovar. Vårt mål är att var och en av våra kunder och kontakter uppfattar oss som marknadens mest komplette dörrleverantör.

Med marknadens bredaste sortiment strävar vi efter att täcka alla behov av dörrlösningar. JELD-WEN leverar många dörrtyper, konstruktioner och designer till i stort sett alla användningsområden. Med säkerhet och precision i leveranser och flexibel och pålitlig service - är det vårt mål att bli ansedda som marknadens mest kompletta dörrleverantör. Med löpande utveckling av nya produkt- och designlinjer tror vi därför också, att vi inom varje byggkategori kan leverera dörren som passar din stil och ditt hus.

JELD-WENs försäljning sker primärt via återförsäljare och grossister samt direkt till entreprenörer, industri och husfabriker.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: JELD-WEN Sverige AB
Organisationsnummer: 556043-2337
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 1944

Arbetsställe nr(cfar): 10270809

Utdelningsadress:
Hemsidor:

Översikt

Status: Aktiv
Registreringsdatum: 1944-01-07
Juridiskt namn: JELD-WEN Sverige AB
Verksamhet: SN16232 – Dörrtillverkning av trä
Länsäte: Skåne
Kommunsäte: Åstorp
Moderbolag: JELD-WEN Sverige AB

Svensk näringsgrensindelning - SNI

SN16232 – Dörrtillverkning av trä
SN4669910 – Dörrar, portar
SN46731 – Byggvaror & byggmaterial, partih
www.advokatardhe.se www.scanwaste.se adimo.nu www.stb.se www.ramsbergsmaskiner.se www.elgus.nu